Over mij

Mijn werk als hulpverlener is ooit begonnen als groepsleidster van adolescenten in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarna heb ik gewerkt als ouderbegeleidster en gezinsbehandelaar om de samenwerking tussen ouders en kinderen/adolescenten te helpen herstellen. 
In 2010 ben ik de opleiding tot relatie- en gezinstherapeut gestart, en heb deze in 2016 voltooid. Deze opleiding voldoet aan de eisen van de NVRG, waardoor kwaliteit en bijscholing gewaarborgd zijn. Daarnaast ben ik als behandelaar geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
Gaandeweg de opleiding ben ik aan het werk gegaan als therapeut; dagelijks geef ik  zowel therapie aan gezinnen, als aan echtparen en verricht ik gezinsdiagnostiek. Aanvankelijk deed ik dit binnen Accare, een polikliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Begin 2018 ben ik daarnaast mijn eigen praktijk gestart. Sinds september 2020 werk ik volledig in mijn eigen praktijk, welke zich bevindt in het pand van Perron7; een samenwerkingsverband van 7 zzp'ers in de zorg. Waar nodig werken we met elkaar samen en bieden we ge├»ntegreerde behandelingen aan. Daarnaast werk ik onder meer samen met de Synergie in Losser, Trias Jeughulp en Accare.

Verder kan ik nog toevoegen dat ik 50 jaar oud ben en moeder van twee zoons. Ik ben geboren en getogen in Twente, Wat naast mijn accent ook terugkomt  in mijn werkstijl; op een betrokken wijze probeer ik met jullie nuchter te blijven kijken en handelen.